Publisert

Kontormøbler fra Scandinavian Office

I Norge kastes det 140 000 tonn med kontormøbler hvert år, mye av dette er møbler som kan godt bli brukt i mange år til. På europeisk basis kastes det 10 millioner tonn i året. Vi i Scandinavian Office har et stort utvalg av brukte men fremdeles gode kontormøbler som selges rimelig. Vi tenker bærekraft samtidig som vi tilbyr rimelige kontormøbler, designmøbler og loungemøbler til store og små arbeidsplasser. Ved å handle brukte kontormøbler fra oss sparer du både penger og miljøet. 

Vi har et stort utvalg av alt fra ergonomiske kontorstoler og hev senk skrivebord til ulike reoler og hyller. En god arbeidsplass må være både komfortabel i sitte i men også egnet for fokusert arbeid. Vi har et stort utvalg av hev senk skrivebord i mange størrelser, disse gir deg muligheten til å variere arbeidsstillingen din i løpet av dagen og kan tilpasses etter dine behov. Vi har også et stort utvalg av kontorstoler som kan reguleres ikke bare i sittehøyde men justerbare armlener og med korsryggstøtte. 

Scandinavian office gjennomfører strenge kontroller på de brukte kontormøblene vi får inn og gjennomfører nødvendige reperasjoner, om det er rens og omtrekk eller total skift av elektronikk. Du kan være trygg på at å handle brukte kontormøbler fra oss er trygt. Som kunde hos Scandinavian Office får du god service, rask levering og kvalitetsmøbler til gode priser. Vi tilbyr kontormøbler fra kjente og gode merker som HÅG, Kinnarps, Vitra, EFG og mange flere. Selvfølgelig mye billigere enn å handle nytt. 

Hverdagen til mange har endret seg de siste to årene og flere har måttet begynne å arbeide hjemmefra, dette er nok ikke noe som kommer til å endre seg, selv etter pandemien. En god hjemmekontorløsning kan da være avgjørende for både trivsel og helse. Scandinavian Office tilbyr alt du trenger til hjemmekontoret fra stoler og pulter til avfallssortering og skuffeseksjoner. Sånn at du sparer miljøet samtidig som du sparer penger ved å handle hos oss. Besøk vårt store showroom på gamle Leirdalsvei 20 eller ring oss på 23052100 i dag!

ergonomiske kontormøbler fra Scandinavian Office